Zobna ambulanta nova gorica je prišla prav ko sem iskal zobozdravnika

Že kar nekaj časa sem sedaj nekoliko zanemarjal obiskovanje zobozdravnika. To pa zato, ker sem do svojega 18ega leta, vedno obiskoval otroškega zobozdravnika, oziroma predšolskega, tako da sem tam vedno dobival nove datume za naslednje obiske. Nato, ko pa sem dopolnil 18 let, pa nisem več moral obiskovati tega zobozdravnika, tako da sem si moral poiskati novega. Tako pa sem od začetka še nekoliko iskal kakšnega zobozdravnika, vendar so bili skoraj vsi, katere sem si ogledal, zelo zasedeni.

Tako pa sem skozi čas nato nehal iskati novega zobozdravnika, ter nekaj let zato nisem obiskoval pregledov. Tedaj pa sem se nato odločil, da je minilo že preveč časa, od kar sem nazadnje obiskal zobozdravnika, ter to ne bo dobro za zdravje mojih zob in je bilo zato potrebno najti kakšnega.

Zobna ambulanta nova gorica je prišla prav ko sem iskal zobozdravnika

Tukaj pa mi je nato prišla prav zobna ambulanta Nova Gorica. To pa zato, ker je zobna ambulanta Nova Gorica imela še nekaj prostih mest za ljudi, tako da sem se lahko tukaj prijavil k zobozdravniku.

Ta zobozdravnik pa me je lahko takoj sprejel, brez kakršnih koli težav, tako da sem sedaj končno imel svojega zobozdravnika, ter sem se začel odpravljati v novo gorico, saj je bila tam ta zobna ambulanta Nova Gorica. Tako pa sem najprej odpravil na pregled, da mi je zdravnik, oziroma zobozdravnik preveril, kakšno je stanje mojih zob in pa kaj bo potrebno vse narediti, da se razreši vse morebitne težave, ki sem jih imel, oziroma kakšne, ki bi se mi lahko še pojavile, če se ne bi kaj uredilo. 

Nato pa sem že dobil svoj prvi datum, ko mi je lahko začel delati na zobeh, ter mi odpravljati težave.

Zato pa sem zelo vesel, da sem lahko našel to zobozdravstveno ambulanto, saj me je ta nato sprejela, ter sem lahko začel spet redno obiskovati zobozdravnika, kar pa je zelo pomembno.