Obala nepremičnine presenečajo s ponudbo stanovanj

Nepremičnine, ki jih ponuja podjetje Obala nepremičnine, si je res vredno ogledati, če iščete nepremičnino na slovenski obali. Pri njih boste dobili pestro ponudbo garsonjer, eno-, dvo-, tro- in štirisobnih stanovanj, hiš, vil, vrstnih hiš, poslovnih in gostinskih prostorov ter kmetijskih zemljišč. Nepremičnine, katerih posrednica je agencija Obala nepremičnine, so locirane v Piranu, Portorožu, Luciji, Sečovljah, Strunjanu, Izoli, Kopru in Ankaranu – na vseh najlepših lokacijah slovenske Istre.

Stanovanja, ki jih ponujajo, so takoj vseljiva in prenovljena. Včasih se prodajajo delno opremljena. V njihovi ponudbi se znajde največ rabljenih stanovanj, pa tudi nekaj novogradenj. Vsa stanovanja in hiše, ki jih ponujajo, so preverjene kakovosti in po razumni ceni. Čeprav je cena  kvadratnega metra na Obali najvišja v državi, ga Obala nepremičnine vsekakor znižujejo. Velikokrat namreč ponudijo ugodnejšo ceno na kvadratni meter kot konkurenčne agencije. Ker so poleg tega agencija s tradicijo, ki v je vredna zaupanja, jim zadovoljnih strank ne zmanjka.

S podjetjem Obala nepremičnine je bila zelo zadovoljna tudi moja znanka, ki se je iz Ljubljane preselila v Piran. Sprva je eno leto živela v najemu, potem pa se je odločila za nakup stanovanja v središču Pirana, ki velja za enega najlepših in najbolj romantičnih v Evropi. Prav zato bi bilo pričakovati, da bodo cene piranskih stanovanj segale v nebo. To je mora res, a ne pri Obala nepremičninah. To podjetje resnično zna združiti kakovost in ugodno ceno. Znanka je povpraševala pri različnih agencijah, vendar se je na koncu odločila prav za nepremičnine Obala. Ponudili so ji svetlo in moderno opremljeno enosobno stanovanje v centru mesta po ceni tisoč štiristo petinpetdeset evrov na kvadratni meter, kar je vsekakor dobra kupčija. Stanovanje je bilo zadetek v polno tudi zato, ker so v njem pred kratkim namestili peči na pelete. Zaradi tega je tudi ogrevanje ceneje.

Posted in Nekategorizirano