Poročni šopek da ustrezen pečat vsaki poroki

Poročni šopek ne ostane neopažen, saj je v središču pozornosti, saj predstavlja nepogrešljiv dodatek k vsaki poročni obleki neveste. Kateri poročni šopek izbrati? Izbira ni tako preprosta, kot se morda zdi na prvi pregled. Poročni šopek je treba izbrati po temeljitem premisleku in po posvetu s strokovno osebo, ki se spozna na področje aranžiranja šopkov za poročna slavja. Načrtovanje poroke zajema več faz. Ena izmed njih je tudi izbira ustreznega poročnega šopka, ki mora poudariti lepoto neveste in pritegniti pozornost svatov. Dati mora pečat poroki. Biti mora tako privlačen za oko, da vsem ostane v čim lepšem spominu.

Poročni šopek ima za nevesto velik simbolni pomen. Nič ni lepšega kot prekrasen poročni šopek, ki se je za vedno zarisal v spomin neveste, ženina ter tudi svatov, ki so se udeležili poročnega slavja. Pri izbiri tega pomembnega šopka je treba upoštevati tudi velikost poroke ter prostor, kjer bo organizirana poroka. Prav tako moramo pomisliti na to, da se bo barvno ujemal in lepo zlil z ostalo cvetno dekoracijo na mizah in prostoru, kjer bo potekala poroka. Poročni šopek ima veliko različnih oblik. Njihova cena se giblje od petdeset evrov navzgor. V povprečju stanejo okoli sto evrov.

Za večje poroke, kjer pripravijo bolj impozantne poročne šopke, ki jim dodajo kristale, pa šopki dosežejo ceno tudi nekaj sto evrov. Taki poročni šopki so ponavadi unikatni in pogled nanje jemlje dih. Najpomembneje pa je, da se barva poročnega šopka ujema z barvo nevestine obleke, velikost in oblika šopka pa morata biti usklajena z nevestino višino. Beli šopki so zelo elegantni in delujejo zelo sveže, vendar pa se jim je bolje izogniti, če je barva nevestine poročne obleke bela. V tem primeru bi bil poročni šopek premalo izrazit in ne bi pritegnil pozornosti. Izberite tak šopek, ki se bo lepo podal nevesti in okolici, a vendar ostal dovolj izrazit, da bo izstopal.