Ploščice polepšajo vsako okolico okoli hiše

Včeraj sem se peljala v en kraj in videla prekrasne ploščice okoli hiše. Hiša sploh ni bila tako velika, posebna, prestižna, le ploščice so bile pravilno izbrane, ki so hišo res polepšale in je bila videti že od daleč lepa in posebna. Meni so vedno všeč hiše, ki so posebne, ki imajo dušo pravim jaz, ne bodo me pritegnile hiše, ki so lepe, prestižne in delujejo hladno, te hiše meni niso niti malo zanimive in ne bi živela v takšni hiši. Meni hiša mora biti predvsem topla in ta je to bila, ker so bile ploščice skozi okoli hiše in bilo je videti prekrasno.

Mi še nismo dokončali naše hiše in ko sem jaz to videla, sem takšne ploščice tudi sama želela imeti okoli naše hiše. Tako sem se z avtom ustavila in obrnila, peljala sem se spet mimo, vendar je bilo prehitro, ker sem za seboj imela avte in ploščice nisem dobro videla. Kaj takšnega še nisem nikoli naredila, zapeljala sem se blizu hiše in ploščice slikala. Resnično so bile prekrasne in hiša je bila videti prelepo, prišel je ven ta kamniti stil hiše, ki je meni full lep. 

Imela sem sliko in z njo čez en mesec šla v trgovino in iskala takšne ploščice, če bi takrat bila tam pred hišo, bi sigurno pozvonila in vprašala, kje so ploščice kupili, ker sem res preletala ogromno trgovin, preden sem našla podobne. Na koncu sem bila zadovoljna, da sem dobila podobni stil in komaj čakala, da bo tudi naša hiša dobila takšno podobo, kot jo je imela ona. 

No, ne bi nikoli sama izbrala takšne ploščice, če jih ne bi videla, kako lepo izpadejo na hiši, ker tako v živo v sami trgovini sploh niso tako zanimive. Sedaj ko vem, kako izgledajo na hiši, pa mi je veliko lažje kupiti, ker vem, da sem izbrala prave ploščice.