Moj dragi me je tokrat presenetil in mi kupil spodnje perilo

Včasih sem dobila kakšno malo darilo od mojega fanta, potem pa se je skozi leta to vse pozabilo. Seveda sama nisem pozabila, še kako sem si želela, da bi se kdaj spomnil name in mi prinesel kakšno malo darilo, pa ni. Enkrat pa sem malo pretirava, da je moje spodnje perilo zelo slabo in da sem videla prekrasno spodnje perilo v eni trgovini, tako dolgo tem to govorila, da je le razumel, da pa bi bilo lepo presenečenje, da bi mi nekaj kupil.

Tokrat mi je uspelo, ko je prišel domov, mi je podaril vrečko v kateri je bilo spodnje perilo in jaz sem bila res srečna, ker je bila vrečka točno te znamke, katero perilo je meni lepo. Kako sem se veselila novega nedrčka in lepih spodnjic, na kar sem bila presenečena, ker je v vrečki bila prozorna kombineža. Bila sem tako žalostna, a tega nisem smela pokazati, ker je on kupil darilo. Takrat sem si samo mislila, kako je lahko kupil prozorno kombinežo, saj to ni uporabno skoraj nikoli. Hitro mi je postalo jasno, da je gledal skozi oči moškega, ne pa kaj jaz potrebujem. Škoda mi je bilo denarja, ker sem res potrebovala spodnje perilo. Ker nisem vedela, kaj naj naredim, sem šla probat kombinežo in se zlagala, da mi je premajhna, tako sem mu rekla, naj ne skrbi, da bom šla sama zamenjat.

Tako sem drugi dan šla v to trgovino in si seveda izbrala spodnje perilo, malo sem doplačala in je bilo. Moj fant je na to že pozabil, jaz pa sem imela novo spodnje perilo, takšno kot sem si želela. Moški razmišljajo po svoje in težko bodo oni kupili nam ženskam, kar je nam všeč, ker imajo svoj okus, najboljše je, da nam kupijo bon in si stvari izberemo čisto same.

Lepo in kvalitetno spodnje perilo prodajajo na spletni strani www.pecastory.com.